Logga in
0 (0.00 kr)
()
Du har 0 för artiklar 0.00 kr Gå till kassan

Märkskyltar

Märkskyltar

Graverade plasttaggar som används i industriella miljöer för tekniska installationer. Det här är enkla taggar med text- eller sifferkoder, men utan bilder eller utklipp. Ett antal populära färger kan väljas. Olika ytterligare artiklar för att hänga skyltarna kan också beställas. 

Dessa skyltar är gjorda av två-skiktad plast av högsta kvalitet med antingen en blank eller matt yta, beroende på vilken färg du har valt. Det övre lagret förblir huvudfärgen medan det nedre bara ses när din text, form eller bild är graverad. Denna produktionsmetod är ett bra val för tekniska skyltar som ska användas i tuffa miljöer eftersom skyltens hållbarhet maximeras. Nackdelen med denna produktionsmetod är att endast en kombination av två färger finns tillgängliga, men detta säkerställer samtidigt att skyltarna förblir läsbara även om skyltfärgen bleknar efter flera års användning i direkt solljus. 

Du kommer att se var och en av de tillgängliga kombinationerna, såväl som möjliga tillbehör, i Skyltdesignverktyget när du börjar skapa ditt skylt. 

Teknisk information
Designa
Ladda upp mall
Technical information
Properties

Stor framgång!
Din design har lagts till i kundvagnen
Fortsätt till vagnen Fortsätt handla