Logga in
0 (0.00 kr)
()
Du har 0 för artiklar 0.00 kr Gå till kassan

Leverans och returer

Vi lovar att leverera de bästa kvalitetsprodukterna till dig i rätt tid.

Ibland kan saker gå fel och misstag kan hända, vilket är mycket upprörande för oss och vi tar det personligt om vår produkt inte uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar.

Om du inte är nöjd med din beställning, vänligen kontakta oss och meddela oss. Vi uppskattar feedback från våra kunder och vi strävar alltid efter att förbättra vår affärsverksamhet. Våra kundsupportspecialister kommer att göra sitt bästa för att svara så snart som möjligt.

Vi levererar vanligtvis endast till utvalda länder. De kan ses i kassan. Om du inte har hittat ditt land, vänligen kontakta oss så att vi kan ordna leveransen till ditt land. Fraktkostnaden kan ses i kassan. Det kan variera beroende på destinationsland, servicenivå eller specialerbjudanden.

Marktek använder lokala portoföretag för standardleveransservice och DHL Express för alla expressbeställningar. De flesta beställningar skickas som ett brev, men stora eller tunga beställningar skickas som paket.

För privatpersoner levereras paket till den angivna adressen, men ibland kan de komma till det lokala postkontoret. I detta fall kommer kunden att informeras via postmeddelande. Det är kundernas ansvar att hämta föremålet från postkontoret eller insamlingsstället.

För företag levereras paketet till angiven leveransadress utan föregående meddelande.

Expressbeställningarna kommer att levereras till den angivna adressen med förhandsmeddelande från kuriren.


Leverans- och returpolicy:

Denna policy täcker de aspekter av vår verksamhet som vi har direkt kontroll över och täcker inte handlingar från tredje part.

Enligt denna policy garanterar vi:

  • Att leverera högkvalitativa produkter i rätt tid.
  • För att leverera den produkt du beställt och kvantiteten du beställt.
  • Att leverera en produkt som återspeglar den design du skapade.

Vår policy inkluderar INTE:

  • Leveranstider - eftersom dessa uppfylls av en kurir. Vi kan bara ge dig ett beräknat leveransdatum som är en bra indikation på när du kan förvänta dig din beställning, men inte en garanti.
  • Leverans om en kund anger en ofullständig eller felaktig leveransadress.
  • En leverans som vägras av mottagaren eller om flera leveransförsök görs utan framgång.
  • Förseningar vid transitering.
  • Förseningar i produktionen om vi väntar på information från kunden (t.ex. nytt konstverk för att ersätta felaktiga eller oanvändbara tidigare uppladdade konstverk, tvivelaktiga anteckningar kvar av kunden).

Vi accepterar inte returnering av specialdesignade produkter eftersom skyltar trycks på begäran för varje kund. De färdiga skyltarna eller tillbehören kan returneras inom 14 dagar om de inte har använts. Vi accepterar dock retur av alla föremål som kommer skadade, defekta eller defekta.


Policy för återbetalning / omtryck:

Om varorna levererades betydligt efter det beräknade leveransdatumet, kommer vi att återbetala fraktkostnaderna. Vänligen kontakta oss eftersom varje enskilt fall sorteras ut individuellt.

Vi ersätter inte förlorade eller stulna paket som har bevis för leverans.

Om din beställning är skadad ersätter vi den med en omtryck av de skadade produkterna. Vi kräver ett foto för att klargöra villkoret för din beställning innan du bearbetar omtrycket.

Om kvaliteten på de produkter du fick inte är tillfredsställande kommer vi att återbetala hela beloppet eller erbjuda en gratis omtryckning. Vi behöver ett foto för att klargöra problemen med din beställning och kan också be att du skickar tillbaka produkterna till oss. Marktek ersätter inte returfraktkostnader för de produkter som returneras.

Om du inte är nöjd med din beställning, vänligen kontakta oss via e-post ([email protected]) inom 14 dagar efter mottagandet av din beställning. Vi arbetar hårt för att svara på dina önskemål inom en arbetsdag och vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig.


Policy för produktionsfördröjning:

I händelse av att vi fastställer att konstverket / bilderna / logotyperna du har skickat inte kommer att skrivas ut bra, eller om vi behöver mer information från dig för att skriva ut din beställning, kommer vi att placera det specifika objektet i vänteläge och nå ut till dig via telefon eller e-post. Vi ber dig svara på e-postmeddelandet med nytt konstverk (helst i vektorformat), godkännanden eller andra svar för att behandla din begäran så snabbt och effektivt som möjligt.

För att din beställning ska ligga inom ditt ursprungliga produktionsschema, om vi inte hörs från dig inom 24 timmar, skickar vi din beställning för att skriva ut som den lades. Observera att om du är missnöjd med din artikel efter denna punkt kommer vi inte att kunna ge dig en omtryck eller återbetalning för samma..


Porto och leveranstider:

De flesta av våra artiklar levereras inom 1 arbetsdag. Produkter som kräver målning levereras inom två arbetsdagar på grund av den nödvändiga torkprocessen. Produkter av stål kan skickas en gång i veckan. Leveranstiden beror på kundernas land. Standardleverans kan ta mellan 3 och 21 arbetsdagar, medan expressbeställningar vanligtvis levereras inom två arbetsdagar.

Vi strävar alltid efter att leverera våra varor inom de angivna tidsramarna, men förseningar kan ibland oväntat inträffa. Vid fördröjning kommer kunden att kontaktas via telefon eller e-post så snart som möjligt och en ny leveranstid kommer att avtalas. Om beställningen inte har kommit till den angivna leveransadressen inom 14 arbetsdagar, vänligen kontakta oss, helst via e-post eller telefon. Du har rätt att häva köpet om förseningen orsakar betydande problem. Du har alltid rätt att annullera din beställning om leveranstiden överstiger 30 arbetsdagar.

Marktek tar transportrisken när varorna levereras till dig. Kunden är dock ansvarig för transportrisken när varorna returneras till oss, om en retur av varorna är nödvändig.


Vad är en fullständig återbetalning?

Marktek återbetalar upp till hela beloppet som betalades till Marktek av kunden för varje enskild beställning, på samma betalningsmetod som kunden använde för att betala för beställningen.

Stor framgång!
Din design har lagts till i kundvagnen
Fortsätt till vagnen Fortsätt handla