Logga in
0 (0.00 kr)
()
Du har 0 för artiklar 0.00 kr Gå till kassan

Köpvillkor

Företagsinformation och kontaktuppgifter:


Lagligt namn
Marktek MB
Företagskod
303328158
Momsregistreringsnummer
LT100011102813
Adress:
Allmänna vägen 41, 702 84, Örebro, Sverige
E-post:


Allmän:

Följande köpvillkor gäller för alla beställningar som gjorts av kunden från Marktek MB (hädanefter ”oss”, “vi” eller “Marktek”) via marktek.nu

Dessa villkor reglerar alla dina köp från oss och bildar ett avtal mellan dig som köpare och Marktek som säljare. Avtalet gäller för dina beställningar från marktek.nu, som inkluderar alla frågor eller tvister som uppstår till följd av köp av varor som säljs på denna webbplats. Den version av köpvillkoren som gäller för din beställning är den version som finns på marktek.nu när du slutför din beställning. Så snart vi har fått din slutförda beställning kommer ett meddelande om bekräftelse om ditt köp att skickas till den e-postadress som du använde när du registrerade dig på marktek.nu. Se därför till att du anger rätt e-post under registreringen. Vi ber dig att kontakta oss så snart som möjligt om du inte får meddelandet om bekräftelse.

Vi ingår inte ett avtal med en minderårig utan vårdnadshavares samtycke.


Priser:

På vår webbplats visas priserna i SEK, både med och utan moms. I det sista steget i beställningen kommer du, innan du kan bekräfta din beställning, kunna se det belopp som ska betalas inklusive moms. I produktkorgen och innan du slutför din beställning kan du också se fraktkostnaderna, som beräknas beroende på din adress och vald leveransmetod.

Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar där kundens egna bilder inte håller tillräcklig kvalitet för tillverkning, samt i händelse av tekniska fel. I sådant fall kommer kunden att få full återbetalning.

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser då och då utan föregående meddelande. Priset som gäller för ditt köp är det pris som visas på marktek.nu när du slutför din beställning.


Leverans:

Vi levererar vanligtvis endast till utvalda länder. De kan ses i kassan. Om du inte har hittat ditt land, vänligen kontakta oss så att vi kan ordna leveransen till ditt land. Fraktkostnaden kan ses i kassan. Det kan variera beroende på destinationsland, servicenivå eller specialerbjudanden.

Marktek använder lokala portoföretag för standardleveransservice och DHL Express för alla expressbeställningar. De flesta beställningar skickas som ett brev, men stora eller tunga beställningar skickas som paket.

För privatpersoner levereras paket till den angivna adressen, men ibland kan de komma till det lokala postkontoret. I detta fall kommer kunden att informeras via postmeddelande. Det är kundernas ansvar att hämta föremålet från postkontoret eller insamlingsstället.

För företag levereras paketet till angiven leveransadress utan föregående meddelande.

Expressbeställningarna kommer att levereras till den angivna adressen med förhandsmeddelande från kuriren.

Porto och leveranstider:

De flesta av våra artiklar levereras inom 1 arbetsdag. Produkter som kräver målning levereras inom två arbetsdagar på grund av den nödvändiga torkprocessen. Produkter av stål kan skickas en gång i veckan. Leveranstiden beror på kundernas land. Standardleverans kan ta mellan 3 och 21 arbetsdagar, medan expressbeställningar vanligtvis levereras inom två arbetsdagar.

Vi strävar alltid efter att leverera våra varor inom de angivna tidsramarna, men förseningar kan ibland oväntat inträffa. Vid fördröjning kommer kunden att kontaktas via telefon eller e-post så snart som möjligt och en ny leveranstid kommer att avtalas. Om beställningen inte har kommit till den angivna leveransadressen inom 14 arbetsdagar, vänligen kontakta oss, helst via e-post eller telefon. Du har rätt att häva köpet om förseningen orsakar betydande problem. Du har alltid rätt att annullera din beställning om leveranstiden överstiger 30 arbetsdagar.

Marktek tar transportrisken när varorna levereras till dig. Kunden är dock ansvarig för transportrisken när varorna returneras till oss, om en retur av varorna är nödvändig.


Returnerar:

Vi accepterar inte returnering av specialdesignade produkter eftersom skyltar trycks på begäran för varje kund. De färdiga skyltarna eller tillbehören kan returneras inom 14 dagar om de inte har använts. Vi accepterar dock retur av alla föremål som kommer skadade, defekta eller defekta.

Integritet:

Marktek MB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som samlas in och behandlas i samband med din beställning. När du handlar hos oss anger du personliga uppgifter som namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Detta är information vi behöver för att leverera beställningen till dig, men också för att hantera eventuella klagomål och för att hantera eventuella efterföljande beställningar. Om du behöver ändra dina leverans- och / eller fakturadresser, vänligen logga in i kundzonen och gör nödvändiga justeringar. Som kund är du ansvarig för att leverans- och fakturadresserna är korrekta. E-postadressen kan användas för att skicka ut vårt nyhetsbrev eller personliga erbjudanden. Det är enkelt att säga upp prenumerationen på våra nyhetsbrev i varje efterföljande kommunikation. När du gör din beställning kan du också välja att avstå från att ta emot nyhetsbrev från oss.

Som kund har du rätt att få tillgång till den information vi har registrerat om dig. Du har till exempel rätt till rättelse, rätt till åtkomst och under vissa omständigheter rätt till radering, begränsning av bearbetning och dataportabilitet. Om du vill använda och göra anspråk på dina rättigheter, vänligen kontakta oss på [email protected]

Personuppgifter lämnas inte ut till tredje part förutom där inkasso är nödvändig och till våra partners för att hantera din beställning.

För fullständig information om vår behandling av dina personuppgifter och dina rättigheter, se vår sekretesspolicy nedan.


Betalning:

Din beställning bekräftas när du klickar på "Slutför köp". Om din betalning misslyckas kan du försöka igen eller ändra betalningsalternativ i nästa steg.

Vi erbjuder följande betalningsmetoder:

Kort - Direkt / Banklänk

Du kan göra en säker betalning med kredit- / bankkort. Vi accepterar VISA och MasterCard. Din betalning hanteras av Stripe eller Paysera med säker kryptering och underkastas strikta bankstandarder. Paysera uppfyller PCI DSS-kraven. Marktek.nu använder ett SSL-certifikat och dina kortuppgifter skickas direkt till banken och kan inte läsas, laddas ner eller nås av någon annan än din bank.

Direktbetalning 

Direktbetalning via bank eller PayPal - när du har bekräftat ditt köp i kassan kommer du att överföras till din bank eller PayPal för att slutföra din betalning. Betalning dras tillbaka från ditt konto när du godkänner transaktionen. Vi samarbetar med följande bank: SEB bank, AB.


Annullering:

Du kan avbryta din beställning tills leveransen har börjat genom att ringa oss på +44 (0) 1172510272. När leveransen har skickats kan du inte längre avbryta leveransen.


Ångerrätt och nöjd kundgaranti:

Enligt lagen (2005: 59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler gäller inte ångerrätten när leveransen av varor sker enligt konsumentens specifikationer eller är tydligt anpassad. När din beställning har skickats från oss, avvisar vi därför ångerrätten eftersom alla våra produkter produceras individuellt enligt kundens specifikationer och krav.

Även om vi har avstått från ångerrätten, är det alltid vår avsikt att få dig att känna dig säker på att handla med Marktek. Om du inte är nöjd med din produkt tillämpar vi därför vår “nöjda kundgaranti”, som gäller hela vårt produktsortiment. Vår “nöjda kundgaranti” innebär att du kan kontakta oss om du inte är nöjd med den produkt du beställt. I första hand korrigerar vi problemet du inte är nöjd med och skickar en ny produkt till dig. Om detta inte löser saken kommer vi istället att göra en fullständig återbetalning / kredit.

Om du vill dra nytta av vår “nöjda kundgaranti”, vänligen kontakta oss så snart som möjligt via våra kontaktuppgifter ovan, helst via e-post eller telefon. Vi behöver ditt beställningsnummer och en beskrivning av klagomålet.

Vår “nöjda kundgaranti” gäller i 30 dagar efter att varan har levererats till dig. Med andra ord måste du meddela oss om ärendet du är missnöjd med inom 30 dagar efter att du mottagit din produkt.

Observera att vår “nöjda kundgaranti” gäller utöver dina lagliga rättigheter. Det påverkar inte dina lagliga rättigheter på något sätt.


Klagomål:

Klagomål accepteras för tillverkningsfel / fel och skador under transport.

Om du av någon anledning behöver klaga på en produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post på följande adress: [email protected]. Du kan också kontakta oss med hjälp av våra andra kontaktuppgifter som visas ovan. Vi behöver ditt beställningsnummer, en beskrivning av felet och helst ett foto av den felaktiga produkten. Vi kan be dig att returnera den defekta produkten så att vi kan inspektera den. Om vi hittar en tillverkningsfel / fel eller skada som orsakats under transporten kommer vi att acceptera klagomålet. Om klagomålet accepteras ersätts kunden för alla kostnader för retur av produkten. Observera att ett klagomål alltid måste göras inom rimlig tid (två (2) månader anses alltid vara rimlig tid) och senast tjugofyra (24) månader efter mottagandet av artikeln. Om ett klagomål godkänns ersätter vi dig i enlighet med lagen om konsumentavtal (1990: 932) genom att reparera den befintliga produkten, ersätta den med en ny motsvarande produkt, ge dig ett prisavdrag eller genom att återbetala din betalning för produkten ( inklusive frakt- och returkostnader).

Vi återbetalar kunden inom tio dagar från det datum då avtalet har sägs upp korrekt. Återbetalningen genomförs med samma betalningsmetod som du använde när du slutförde köpet. Om vi ber att produkten returneras för inspektion kommer full återbetalning att ske förutsatt att varan levereras till oss i väsentligen samma skick som när varan levererades till dig. Om en returnerad produkt har använts eller hanterats i större utsträckning än nödvändigt för att bestämma dess egenskaper och funktion, har Marktek rätt att göra avdrag för avskrivningen av artikeln som kan vara upp till produktens fulla pris.


Avskiljningsklausul:

Om delar av dessa villkor förklaras ogiltiga eller avgörs av en domstol eller tillsynsmyndighet som ineffektiva ska detta inte påverka giltigheten av de återstående villkoren.


Force Majeure:

Under dessa villkor är Marktek befriat från ansvar för skador eller förseningar i genomförandet av ett kontrakt, hindrat eller försenat på grund av omständigheter utanför vår kontroll. Exempel på sådana släppfaktorer är översvämningar, bränder, arbetsstörningar, förbud, begränsningar, sabotage, dåliga transport- och väderförhållanden och krig.

Stor framgång!
Din design har lagts till i kundvagnen
Fortsätt till vagnen Fortsätt handla