Logga in
0 (0.00 kr)
()
Du har 0 för artiklar 0.00 kr Gå till kassan

Skydda din mest värdefulla tillgång och hjälp till att stoppa spridningen!

COVID-19 - Det är viktigt att skydda din personal i frontlinjen under denna tid!


Coronavirus (COVID-19)

Coronavirussjukdom (COVID-19) är en infektionssjukdom orsakad av ett nytt virus som först identifierades i Kina. COVID-19 leder till luftvägssjukdom (jämförbar med influensa) med de viktigaste symtomen hosta och feber. I svårare fall kan lunginflammation uppstå, vilket mycket ofta leder till dödsfall, särskilt hos mycket gamla människor och / eller personer med luftvägssjukdomar. Eftersom det för närvarande inte finns något vaccin mot detta nya coronavirus (från april 2020) måste vi alla följa vissa regler för att inte bli smittade. Du kan skydda dig mot viruset genom att tvätta händerna ofta samt undvika att vidröra ansiktet.


Plexiglas med spottskydd för kassor, knappar och disker inom alla industrier

Eftersom coronaviruset huvudsakligen överförs av droppinfektion, utger ett spottskydd av plexiglas ett betydande bidrag till att skydda oinfekterade människor. Alla viktiga anläggningar som stormarknader, livsmedelsbutiker, sjukhus, apotek, läkarmottagningar och bensinstationer behöver särskilt skydd under Corona-pandemin. Det är särskilt viktigt att skydda anställda som utsätts för en betydande infektionsrisk utan spottskydd.

För detta ändamål erbjuder vi en flexibel och mångsidig lösning - spottbarriärer gjorda av klart akrylplexiglas som minimerar risken för infektion från virus eller bakterier. Som standard erbjuder vi några olika alternativ och storlekar att välja mellan, men vi gör också skräddarsydda storlekar/formade barriärer enligt dina behov. Om du letar efter en anpassad lösning kan du skicka din förfrågan till: [email protected]

skydd-kassapersonalen-modele


Nysskydd från Marktek

  • Enkel och okomplicerad konstruktion – lätt att installera eller ta bort
  • Ingen risk för skada i och med de rundade hörnen
  • Flera storlekar tillgängliga
  • Transaktionsfönster längst ner
  • Valfritt med logotyptryck (kontakta oss för detaljer)
  • Leveranstid: endast runt 2-4 arbetsdagar beroende på leveransadress


Även om spottskydd av plexiglas eller liknande material inte kan förhindra överföring av patogener till 100%, kan det minimera risken för infektion avsevärt. Så du bör starkt överväga att installera en vid din kassa!

BESTÄLL NU!

Liknande inlägg

Stor framgång!
Din design har lagts till i kundvagnen
Fortsätt till vagnen Fortsätt handla