Logga in
0 (0.00 kr)
()
Du har 0 för artiklar 0.00 kr Gå till kassan

Om oss


Här hos Marktek vill vi att saker och ting ska vara enkla.


Inga överdrivna slagord, komplicerade priser eller förvirrande hemsidor. Bara högkvalitativa anpassningsbara skyltar som erbjuds till konkurrenskraftiga priser med garanterad snabb leverans.

Vi gör vad vi säger utan krusiduller. Och det är så vi och våra kunder vill ha det. När du vill ha en skräddarsydd skylt från Marktek är vi stolta över att kunna erbjuda detta med all den personliga anpassning du vill ha. Välj från vårt breda utbud av materialtyper, produktionsmetoder och storlekar. Vårt breda produktsortiment och användarvänliga verktyg för online-design gör det enkelt att skapa exakt vad du behöver, vare sig det är en ny namnskylt till ditt kontor, en teknisk skylt i en standardiserad storlek, en banner för din senaste annonskampanj eller något annat.

Men oavsett vilka alternativ du väljer kan du vara säker på att du kommer att få en professionell kvalitetsprodukt som du kan lita på.

Marktek grundades 2018 och vi är ett snabbt växande företag. Vi har arbetat med företag och individer över hela världen för att hjälpa dem att skapa unika skyltar som passar alla deras behov: tekniska, administrativa och personliga. De väljer oss tack vare vårt engagemang för kvalitetskonstruktion och den stora kundupplevelse vi erbjuder.

Vi hoppas att Marktek kommer att få privilegiet att vara ditt val av skyltproducent för alla dina skyltbehov. Vårt mål är att göra varje kund glad och nöjd!

Liknande inlägg

Stor framgång!
Din design har lagts till i kundvagnen
Fortsätt till vagnen Fortsätt handla